torsdag den 19. juli 2018

Messe til maden eller mad til messen

Billedresultat for højmesse nadver
Billedresultat for MAD FESTIVALMESSE 2018
D. 8. sept. i Laurbjerghallen
Bespisning og Drikkelse !!
Favrskov4ren inviterer - som I nok allerede ved - til messe, men denne gang vil vi gerne inddrage foreninger endnu mere sammenlignet med i 2016.
Derfor får alle foreninger mulighed for at være med til at stå for tilberedning/salg af mad og drikke under selve messen, og ligeledes til fællesspisningen/festen om aftenen. Overskuddet heraf deles mellem foreningerne.


Vi har som udgangspunkt 8 pladser, hvoraf hver forening får mindst én hvis de er interesseret (Favrskov4ren fordeler ligeligt).  
Overskuddet fordeles mellem foreningerne, så der kan være gode penge at tjene. Vigtigst af alt kommer man til at arbejde tæt sammen med en anden forening.


Vi har brug for forplejning under selve messen samt til aften-arrangementet, så i alt vil der være 16 “jobs” som skal besættes.


Se detaljer på næste side.
Praktiske informationer:


 • Messen er åben for publikum kl. 10-16, så der skal sørges for mad og drikke i denne periode (et daghold).
 • Der vil være salg af madbilletter til mad og fest med start kl.17:30 om aftenen, hvor der også skal sørges for mad og drikke (billetterne er solgt på forhånd så vi ved hvor mange der skal være mad og drikke til - et aftenhold).
 • Overskud defineres som indtjening minus omkostninger til varerne: mad, drikke evt. engangsbestik mm. (halleje og andre omkostninger er ikke heri - evt. musik om aftenen fratrækkes overskuddet (trækplaster)).
 • De tilmeldte foreninger står for alt i relation til mad og drikke, fx. planlægning, menu*, indkøb, tilberedning, borddækning, salg, prissætning**, oprydning (i tilknytning med opgaven) osv. Køkkenet på skolen kan lånes til tilberedning/opbevaring.
  *evt. sponsorater (gratis kød el. ) skal indgå i menuen så vidt muligt.
  **evt. musik til festen skal inkluderes i prisen - denne kan godt være planlagt af forplejningsholdet.
 • Hver forening får 10% af overskuddet. Favrkov4ren får 20%, da vi skal tage os af alle andre omkostninger i relation til afholdelse af Messen.
 • Hvis en forening tager en plads på forplejningholdet, så behøver det ikke at være den samme person gennem hele dagen.
 • Skulle der kun være få foreninger der byder ind vil, der være mulighed for at tage mere end en plads på forplejningsholdet. Hvis man har to får man selvfølgelig 20% af overskuddet og så fremdeles.
 • Favrskov4ren skal nok indkalde og strukturere de første indledende møder i forhold til dannelse af forplejningsgrupperne. Der skal være en tovholder i hver gruppe, som orienterer Favrskov4ren om forløbet.


Kort version
 1. Vi har brug for 8 mand/kvinder til forplejning mellem 10-16 (daghold).
 2. Vi har brug for 8 mand/kvinder til bespisningen om aftenen fra kl. 17:30 (aftenhold).
Note: man må gerne melde sig til begge forplejningsgrupper.


Eksempel:
Strikkeklubben får én plads på dagholdet. De stiller med et tre personer, der skiftes til at hjælpe i løbet af dagen. De er en del af et forplejningshold hvoraf de for 10% af overskuddet. Menighedsrådet får én plads på dag og aften-holdet, som de skiftes til at passe. De får derfor 10% af overskuddet ved både dag og aften-holdet. Spejderne har fået 2 pladser ved både dag og aften-holdet og får derfor 20% af overskuddet ved begge forplejningshold.


Er I interesseret eller har spørgsmål kan I kontakte:


Anders Hansen
TLf. 22415248


SU. 1/8-2018


M.v.h.
Favrskov4ren

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar