tirsdag den 21. juli 2020

nyt vedr. bogudgivelse om fodboldeventyret i Houlbjerg

Hej allesammen - venner af Fodboldeventyret i Houlbjerg.
 
Jeg sender hermed 4. nyhedsbrev vedrørende Fodboldeventyret i Houlbjerg.
 
Redaktionen har selvfølgelig også været påvirket af coronaepidemien, da vi ikke har kunnet mødes om projektet. Vi har dog arbejdet elektronisk på at færdiggøre tekst og billeder til bogen, og vi mødes nu igen for at færdiggøre de sidste detaljer.
 
Den professionelle opsætning sker i juli - der læses korrektur i august - og i september trykkes bogen. Herefter holder vi reception i Houlbjerg Forsamlingshus lørdag den 3. oktober 2020. Klokkeslet vil senere blive meldt ud. Vi håber at se rigtig mange den dag, så vi kan udlevere de reserverede bøger og sælge til nye interesserede.
Alle, der har reserveret bøger, er registreret hos mig, men vi er selvfølgelig interesseret i flere reservationer. Blot send jeres ønske om antal bøger til
 
Vi ved, at mange er aktive på facebook, så I må gerne sprede dette glade budskab til jeres venner, så vi får et indtryk af, hvor mange bøger vi skal trykke.
Prisen er stadigvæk kr. 150,- pr. bog, som bliver på 250 sider.
 
Vi har i tidligere nyhedsbreve sendt kapiteloversigten til bogen, forordet samt Lars Daugaards filosoferen. Bogen er spækket med gode historier og billeder fra Fodboldeventyret i Houlbjerg, samt af hvordan byerne Houlbjerg og Laurbjerg blev påvirket af fodboldfeberen. Som en appetitvækker vedlægger vi denne gang en side fra bogen, der omhandler een af kulturbærerne - Kaj Købmand. Desuden en side omhandlende 1963, hvor I kan se et ungdomsbillede af Hans Jørgen Thomsen, Knud Erik Laursen, Børge Jensen og Ole Jensen. Der er en trykfejl, som bliver rettet i korrekturen - træner Hartvig hedder Nielsen og ikke Pedersen.
 
 
 
 
 
Mange fodboldhilsener
 
Redaktionen
 
Bo Daugaard, Ketty Schougaard, Steen Thomassen og Kaj Skouboe.


source https://Rss.minlandsby.dk/News/?id=524c2aa3-52cb-ea11-811d-0a000fa90c6f&language=da

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar