torsdag den 1. marts 2018

Sammenhold og samarbejde på tværs. Del 1 - Dilettant.

Houlbjergs billede.


Dilettant

I den dejlige by Houlbjerg sidder der nogle dygtige mennesker, som hvert år bruger meget energi og tid på at lave dilettant.
Ordet "sidder" er i den forbindelse ikke helt retfærdigt, for der er ikke nogen i dilettant foreningen, der sidder meget ned. Måske suffløren...
Tidligere spillede dilettanten kun i Houlbjerg Forsamlingshus. Det har altid trukket rigtig mange mennesker hen til forsamlingshuset til en hyggelig aften og et godt grin.
Det har aldrig været et arrangement, som skovlede penge ind til hverken dilettant forening eller forsamlingshus, men det har til gengæld skovlet rosende ord og bonus på den sociale sammenholds konto.
Der har tit været skuespillere med, der ikke boede i Houlbjerg. Det er med til at række lidt ud over Houlbjerg.
...men sidste år forsøgte man noget nyt.
Man spillede også i Bøstrup Forsamlingshus. Der var i forvejen deltagere fra byen, så det gav mening at forsøge, og det blev en succes.
I år har truppen forsøgt at udvide konceptet. Med stykket Andersen Per Vers har de også kontaktet Granslev Forsamlingshus med henblik på at opføre stykket der.

Houlbjergs billede.
Det er så enormt fedt at se et arrangement som er med til at udfordre vores grænser mellem "din og min by" og "vi holder disse arrangementer, I kan holde jeres egne".

Det sjove er, at alle vinder på det her!

  • Ingen andre holder dilettant.
  • Dem der ikke får taget sig sammen til at tage til nabobyen for at se stykke kan få chancen i det lokale forsamlingshus.
  • Folk kommer til at lære hinanden lidt at kende.
  • Der er en meget lokal mulighed for en hyggelig aften, et godt grin og en lille en til ganen.
  • Dem med en lille amatørskuespiller i maven ser, at der er mulighed for at få  afløb for deres talent.
  • .. og meget meget mere.
Tak for den energi I lægger i det.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar